Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Το σχολείο μας βραβεύεται!!!


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

«Τα νέα των νέων»

2ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη- Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ,το καλό στήσιμο σε συνδυασμό με την προσεγμένη επιλογή φωτογραφιών και σκίτσων κάνουν την εφημερίδα «Τα νέα των νέων» να κερδίζει την πρώτη εντύπωση του αναγνώστη, ώστε να προσέξει και το περιεχόμενό της. Τα περισσότερα κείμενα είναι σύντομα- συνήθως δεν ξεπερνούν τη μισή σελίδα. Όσο για τη θεματολογία, οι μαθητές από το 2ο Λύκειο Χορτιάτη γράφουν για την εφηβεία, παρουσιάζουν με χιούμορ το πρόβλημα της ακμής («γιατί βγάζουμε σπυράκια ακμής»). Έχουν όμως και ειδήσεις που τις δημοσιεύουν σε μόλις 4-5 γραμμές, όπως η ακόλουθη: ευχαριστούν τους συμπολίτες τους στον Χορτιάτη επειδή τους στήριξαν οικονομικά για να εκδοθεί η εφημερίδα. Όπως λένε, χωρίς τη βοήθειά τους η έκδοση του 4ου τεύχους θα ήταν αδύνατη. Πράγμα που δείχνει ότι εν έτει 2009 η έκδοση ενός μαθητικού εντύπου, ενώ θα έπρεπε να στηρίζεται από το Υπουργείο, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση... (εφημερίδα 'Τα Νέα")
Επιτέλους και μια διάκριση για το σχολείο μας!!!!

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

lydia lou είπε...

@jk
thanks a lot!!!!thimisou na m steileis sxedia s na ta dw!!!
eimai sth syntaktiki omada ths efhmeridas k anelava na mazeyw ta arthra kai na ta pernw ston ypologisti opote gia ayth th vraveysi epese pollh douleia k xamena dialeimmata apo merous m!!!!