Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βράβευση της Γεωργίας Σαλαντή

καλημέρα!!!!!
με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω πως η λέκτορας του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας δρ.Γεωργία Σαλαντή βραβεύτηκε με ένα από τα 3 ελληνικά βραβεία της L'Oreal-Unesco για τις γυναίκες στη επιστήμη!!!!

Η έρευνα της Δρ. Γ. Σαλαντή αφορά στην ανάπτυξη πρωτοποριακών στατιστικών μοντέλων για τη σύνθεση πληροφορίας από ιατρικά πειράματα και στη μεθοδολογία σύγκρισης, αξιολόγησης και ιεράρχησης της αποτελεσματικότητας των ιατρικών παρεμβάσεων. Η πρόσφατη ερευνητική δραστηριότητά της σε μοντέλα μετά-ανάλυσης για τη σύγκριση της αποτελεσματικότητας πολλαπλών φαρμακευτικών αγωγών χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κ.Σαλαντή είναι μία από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα Ιατρικά μαθηματικά-Βιοστατιστική του Α-εξαμήνου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων......Για να δείτε τι καθηγητές έχουμε!!!!
συγχαρητήρια και πάλι κ.Σαλαντή!!!!!

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χεχε Μπράβο της και μπράβο σας! Να μάθετε πολλά γιατί θα σας χρειαστούμε στο μέλλον!!!!Πως είναι εκεί τα πράγματα; Πως τα πας;

TheBolter είπε...

Σε ευχαριστώ ψ@ρ@κι.
Σε μια σχολή όπου η βιοστατιστική θεωρείται ‘άχρηστο μάθημα’ από αρκετούς δικούς σας συναδέλφους και ‘περιττό’ γνωστικό αντικείμενο από αρκετούς δικούς μου συνάδελφους, το βραβείο L'Oreal-Unesco δεν είναι αναγνώριση για μένα αλλά κυρίως αναγνώριση της αξίας της στατιστικής έρευνας στη ιατρική.
Το καλύτερο βραβείο για μένα ήταν το χειροκρότημα από τους φοιτητές και τα δικά σας καλά λόγια.
Georgia

lydia lou είπε...

έχετε ένα δίκιο είναι η αλήθεια,απλώς το θέμα με τους φοιτητές,τουλάχιστον, είναι πως όταν θα φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε έρευνα το θεωρώ πολύ απίθανο να θυμόμαστε την ύλη της βιοστατιστικής α εξαμήνου!!!οπότε μερικοί από εμάς αναρωτιόμαστε γιατί χρειάζεται να ξέρουμε κάποια πράγματα από τόσο νωρίς.....κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι να αναγνωρίζουμε την αξία της στατιστικής έρευνας στην ιατρική...!!!

lydia lou είπε...

ηφαιστίωνα!!!όλα καλά αν εξαιρέσεις το διάβασμα που συνεπάγεται η σχολή μου :-P....τα γιάννενα κλασικά,βροχερά!!!!εσύ τι κάνεις????όλα καλά????

Hfaistiwnas είπε...

Όλα καλά ναι! Και εδώ βροχερά θα έλεγα! :)Να περνάς καλά!!!